Професионални услуги

В сектора на професионалните услуги едно от най-важните неща е качественото управление на човешките ресурси, както и това на самите проекти и ресурси. Работата на вашата компания е значително по-лесна, когато знаете, че има на кого да разчитате за оптимизацията на разходите си, финансовото планиране, подобрението на вътрешните работни процеси и управлението на растежа на вашия бизнес. С нашите услуги вие можете да бъдете спокойни, че компанията ви е в добри ръце и няма нужда да ангажирате времето си с процедурите по административните си нужди.

СИТИ КЕПИТЪЛ предлага набор от професионални услуги, с които улесняваме Вас и Вашия бизнес. Нашият екип помага при управлението на бизнеса ви, като администрира плащането на служителите, както и данъчните услуги, нужни за финансовия контрол на вашата компания или проект.

СИТИ КЕПИТЪЛ може да помогне с консултации и управление на проекти в различни сфери, като операциите с недвижимости, финансови или правни услуги, управление на човешките ресурси и стратегическо развитие на вашата компания. Ние предоставяме професионални данъчни, трудово-правни и счетоводни услуги и консултации на малки и големи компании от различни сфери на територията на Бургас.


Счетоводно обслужване за клиенти

Онлайн магазини

Стоматолог, лекар или фармацевт

Малки семейни фирми

Фирми за недвижими имоти

НПО - сдружения с нестопанска цел

Благотворителни организации

Фондации

Архитекти и строителни фирми